Fler kalas

På våren avlöser födelsedagarna varandra, både bland familj och vänner. Och visst är det en härlig tid att fylla år på. 
 
En av mina närmsta vänner hade utomhuskalas med korvgrilning. Hon fyllde egentligen en månad tidigare men var tvungen att göra en akut operation. Så nu kunde vi träffas och fira och umgås. 
 
Och i lördags fyllde vår son 30 år! Tänk vad tiden går. Det var ju inte länge sen han var en liten plutt. Min man och jag samt våra barnbarn åkte hem till honom på morgonen med tårta och paket. Småttingarna fick dela ut paketen, ett efter ett. 
Lunch åt vi hos oss. Sen var han på ett  fik och träffade några vänner. Och middag åt vi på en jättemysig italiensk rtestaurang i Södertälje. Då var även dottern och hennes man med samt mina föräldrar. En väldigt lyckad dag! 
 
Det har varit många fina soliga dagar och det är något visst att sitta ute och njuta av ett glas champagne i solen. Vi har inte gjort iordning altanen ännu, men det går ju ändå att njuta av solen. 
 
Fler vårtecken kommer hela tiden, här Scillan. 
 
Och så tussilago såklart! Den vårligaste av alla blommor! 
 

2 svar till ”Fler kalas”

  1. BP profilbild

    Dessa kalas tajmade ni perfekt! Så fint väder kan jag inte minnas att vi har haft i mars. Hela 12 dagar med sol blev det.
    Så kul att läsa att sonen verkar vara helt återställd och mår bra. Det är det viktigaste:-)

    Gilla

  2. Ditte profilbild

    Visst är det bra med kalas utomhus. Och vilka trevliga firanden. Kan tänka mig att sonen blev överraskad. Och en restaurangmiddag där många kan vara med är alltid trevligt.
    Även vi har under pandemitiden setts och kalasat utomhus. Och lite enklare och skönare nu i vårsolen.

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.