Igår var det skyltsöndag. Ligger lite efter med det mesta känns det som nu. Vi landade mitt i natten mellan onsdag och torsdag och sen dess har jag varit väldigt trött och haft en del migrän. Jobbade i helgen. 
Det mesta var bra i Portugal. Men något som inte var bra var deras wifi. När vi letade hotell tog vi ett som hade wifi på rummen också och inte bara vid receptionen. Men det stämde inte alls. Ingen wifi alls på rummen och väldigt dålig i lobbyn. Fick dela telefonens internet och använda det på datorn. Det var ju två vm-kval-matcher medan vi var borta och dessa var vi ju tvungna att se. Portugal spelade samtidigt som Sverige så sportbarerna visade ju förstås den matchen. Gick åt en hel del internet att streama så nu har jag köpt till extra mobildata för första fången i mitt liv. Men det var det ju värt för att få se fotboll! Fast sista matchen hade ju kunnat sluta bättre… Men därför blev det inte så mycket bloggande som jag hade tänkt mig. Nu kommer i alla fall lite skyltar från Portugal:
 
Ingen internet på hotellet men i Loulé var det fritt i hela byn. En grannby som vi åkte bil till. 
 
Portugal är känt för sitt kakel. Vägskyltar och husnamn är oftast gjorda av fina kakelskyltar. 
 
Allting gjort av kork.
 
En välkänd skylt fotat genom taxifönstret. 
 
På denna buss leker man vem är vem 🙂 
 
Första gången jag ser en skylt om tsunami-evakuering. 
 
Snyggt och rent på stränderna. 
 
 
Det är BP som förvaltar skysltsöndagen. 
 
 
 

2 svar till ”Försenade skyltar”

  1. BP profilbild

    Ja du, både Portugal och Spanien ligger långt efter vad gäller wifi och/eller uppkoppling till internet. Vi är aningen bortskämda här hemma tror jag.’
    Så kul att du ändå fick ihop det till en underbar Skyltsöndag med världens bästa blå bakgrund:-)
    Tusen tack för länken och helt underbara skyltar:-)

    Gilla

  2. Ditte profilbild

    Vad roligt med portugisiska skyltar. En jättesnygg skyltning. Just uppkopplingen via många hotell är dålig så då blir det till att dela med mobilen. Jag fick som pensionär en massa extra surf av Telia under pandemin och den har jag haft stor glädje av. Nu när vi kom till den spanska stugan hade vår antenn blåst ner och vi skulle få vänta fyra dagar innan vi fick fiber installerat. Så tacksam var jag över telefonen kunde dela.
    Vi ville också se fotbollen.

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.