Slappardag

På lördagen när vi gick till bageriet som vanligt på morgonen gick vi en liten extrasväng till en kyrka uppe i skogen. Vi hade sett den nere från vägen flera gånger och även när vi paddlade. Nu var det dags att traska upp där. 
 
Trappor och stigar och hagar med getter och kor. 
 
Framme uppe vid kyrkan. Sen hem till hotellet och äta frukost. 
 
Och sen bänka sig framför tv:n för att se Sveriges damer i VM. Storvinst och betydligt bättre spel än i första matchen. 
 
Sen tog vi en slappardag nere vid stranden. Gick upp till vår trädgård och åt picknicklunch och sen ner till stranden ett tag till. 
 
På kvällen tog vi en promenad till Gammla Stan och käkade middag. 
 
 
 
Mycket jultomtar mitt i sommaren. Och en tomte kostade ca 3-4 000 kr. Helt vansinnigt! 
 
I Kotor brinner de för katter! Här får alla hemlösa katter mat och vatten. 
 
En kattmatsautomat. 
 
Katter i olika former i alla butiker. Anledningen till att de älskar katter i Kotor och Montenegro är att alla katterna räddade dem från pesten genom att äta upp råttorna. 
 
 
 

Ett svar till ”Slappardag”

  1. BP profilbild

    Gillar inte katter, men får väl ändra min inställning här;-)
    Tomtarna är inte bara gräsliga, de är svindyra också. ÄR det någon som köper dessa exemplar som hör hemma in Rovaniemi och det om cirka fyra månader.
    Sedan applåderar jag er motion FÖRE frukost. Otroligt;-)
    Sverige vann med B-lag 2-0 mot Argentina idag. Nu väntar USA i en åttondelsfinal i Australien istället för Nya Zeeland. Men som jag har förstått det ville Sverige hellre spela mot USA än Nederländerna. Det förstår jag med tanke på resultaten hittills. Hoppas ni får chansen att se matchen på söndag.

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.