Tivat

Efter vandringen upp på berget satte vi oss i bilen och åkte vidare till Tivat. Sista anhalten på vår resa. Vi skulle bo på Opera Apartments men det fanns inte med på google maps. Däremot fanns Opera lounge Bar på samma adress så vi åkte dit. HIttade ingen parkering så jag gick in och skulle fråga om vi kommit rätt medan min man satt kvar i bilen. 
 
Fanns ingen reception utan bara matsalar inne och ute och ett öppet kök. 
 
Jag frågade en som jobbade i köket, hon hämtade en annan och efter ha frågat henne så hämtade hon ytterligare en annan. Det fanns ingen reception men det kom en hotellchef så småningom. Vi kunde ställa bilen var som helst runt hotellet och sen hjälpte han oss upp med väskorna.
 
Huset såg inte så vackert ut och man gick upp till rummen på utsidan. Men rummet var helt ok. Dock ingen kyl. Det hade vi på både de andra ställena. Skönt att kunna kyla vatten, öl, frukt mm. 
 
Budva var väldigt turistiskt och lite smutsigt. Kotor var litet och charmigt, pittoreskt. Tivat var lite av ett jet-set-ställe. Dyra butiker, flotta restauranger och mängder av stora båtar. Gick förbi en båtmäklare och båtar som dessa kostade ca 150 miljoner kronor!!! Inte riktigt klokt! 
 
Den här handväskan kostade 30 000 kr.
 
Och sandalerna kostade 7 000 kr. 
 
 
Vi handlade inget i dessa butiker som ni säkert förstår 🙂 
 
 
 
 
 
 

Ett svar till ”Tivat”

  1. BP profilbild

    Alltså ärligt talat så tycker efter alla dina inlägg om Montenegro att det är en märklig stat. Inte riktigt anpassat till "turister från väst" men samtidigt jet set liv för rika (ryssar antar jag). Inte helt sympatiskt, men himla kul att ha sett landet och hur det ser ut. Å ett hotellrum utan kyl på dom breddgraderna – nja. Tänker på diabetiker som måste lagra sitt insulin i kylskåp som inte finns…

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.