Ny blogg

Efter väldigt mycket strul på gamla bloggen startar jag nu en ny blogg. Välkommen hit! Precis som förut kommer det bli varierande inlägg med fokus på resor och vardagslivet här hemma. Just nu ska jag försöka lära mig var allt finns på wordpress. Ska även se om jag kan flytta över gamla bloggen hit. Än så länge finns den på Mias Mix – En mix av livets fröjder helt enkelt. (blogg.se)

Bilden jag lyckades infoga visar inte exakt hur det ser ut just idag. När jag tittar ut genom fönstret är det helt grått och dimmigt, blötsnön ligger tung på marken.

Ett svar till ”Ny blogg”

  1. Susanne profilbild

    Jag gjorde som dig fast för måånga år sedan. Jag hade blogg på bl.a blogspot men fick så mycket strul och skräppost så jag håller också till på wordpress. Jag är nöjd med det men kan bli frustrerad när dom gör ändringar som gör att man behöver lära om sig på nytt. Men sånt görs ju överallt…. Annars upplever jag att det finns många fina mallar och att det ändå är en relativt lättförståelig plats att vara på. Lycka till!

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.