Skidskyttekampen

Förra måndagen var det skidskyttekampen på Stockholms Stadion. Ett annorlunda och ett väldigt roligt sätt att visa upp skidskytte mitt i stan. Jag köpte biljetter till min man i julklapp. Vi har alltid sagt att vi ska åka till Obersdorf eller någon annanstans och kolla skidskytte, men det här fick bli en början.

Uppvärmning för Martin, Elvira och Jonáš Mareček från Tjeckien. Lite suddiga bilder eftersom de passerade ganska snabbt 🙂

Mona Brorsson blev extra hyllad av publiken eftersom hon just meddelat att hon ska sluta efter säsongen.

Tävlingen i full gång. Sebbe, Martin, Simon Eder från Österrike och Philipp Nawrath från Tyskland. Norge vann och svenskarna sköt inte så väldigt bra. Men det var fantastiskt roligt, jättehärlig stämning, vi hade perfekta platser på första parkett.

Vi unnade oss en natt på hotell sen och dagen efter tog min man tåget till Göteborg efter frukosten medan jag stannade och shoppade lite innan jag åkte hem.

Ett svar till ”Skidskyttekampen”

  1. bpz3 profilbild

    Jättekul att ni var på plats på Stockholms Stadion. Skidskyttekampen fick bara positiv kritik i media, och stämningen var riktigt, riktigt bra hörde jag. Fullsatt var det också på läktarna. Jättekul!

    Bra att unna sig en övernattning i huvudstaden. Det är ni väl värda. Å shopping är ju givet när man är i Stockholm;-)

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.