Vi brukar gå på byns revy nästan varje år, så även i år. Vi gick med två andra par och här härmar de min kompis bror som är både bonde och politiker.

Politik även här. I Gnesta styr Moderaterna och Socialdemokraterna tillsammans, de två barbiedockorna Linda och Anna 🙂 Oskar (Os-Ken) är vänstern och Håkan (Hå-Ken) är centern.

De är alla amatörer och riktigt duktiga på att sjunga och dansa. Men tyvärr var själva numren inte riktigt lika roliga i år som de brukar vara. Vi hade i alla fall en väldigt trevlig kväll. Gick ut och käkade efteråt.

Avslutar med den här stiliga hockeykillen som fyller 8 år idag på skottdagen! Kommer fler bilder i ett annat inlägg.

Ett svar till ”Gnesta-revyn”

  1. bpz3 profilbild

    Är det redan åtta år sedan Charles föddes. Minns ju dina inlägg, men kom inte ihåg att stackarn föddes på skottdagen. Kul att han spelar ishockey. Antar att han lirar boll under våren/sommaren. Gillar alltid när barn håller på med idrott och inte bara ”motionerar” med paddan i handen.

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.