Blommor

Det finns många bloggutmaningar och just denna vecka var det blommor hos Åke. Jag har inte hakat på några utmaningar sen jag startade nya bloggen men blommor har jag gott om just nu. Så fantastiskt ute med alla vårblommor nu.

Blåsipporna breder ut sig och vissa är mörka, vissa ljusa, vissa blåa, vissa lila. Och alla är lika fina!

Jag gillar att promenera vid Hjortsberga på våren. Där finns alla olika sippor, som rödsipporna här. Det finns även gulsippor men de var inte utslagna ännu.

Vid Södertuna är heöa området vitt av vitsippor! Så underbart!

När sonen och jag kom tillbaka till bilen satt en liten ekorre under bilen. Väntade en stund så den skulle flytta sig och det gjorde den.

Ett svar till ”Blommor”

  1. bpz3 profilbild

    Kul att du hänger på Åkes ”Hoppa på tåget”. Men du kanske vill länka till honom också… Tror (läs: jag är säker på) att han skulle uppskatta det. Han är ju inte direkt frisk just nu med foten och allt elände.

    Å visst bjuder ju på en massa vårblommor. Är inte ett dugg överraskad att du vet vad du fotar. Det är värre i mitt fall;-) Kolla gärna ”Glad måndag” imorgon. Delta gärna okså, då du verkar ha fått blogglusten tillbaka:-)

    PS. Kurre var verkligen nära dig om man säger så. DS.

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.