Snö och sol!

Kändes ganska onödigt med all snö som kom. Blev ordentlig vinter igen. På söndagen var vi ute på långpromenad med ett par vänner och det var rejält med snö kvar på sina håll även om det hade börjat töa. Vi avslutade med lunch på Gustafsviks cafè.

Redan på söndagen var det mesta av snön borta igen som tur va. Jag och sonen tog en roadtripp med picknick. Hittade ett sockerdricksträd!

Lånade jaktlagets ställe medan vi fikade lite.

Det var en fridfull plats att sitta på. Vackra träd och sjön skymtar där bakom.

Idag har jag varit och köpt ny dator. Min gamla har många år på nacken och är väldigt seg. Jag hade kikat på en på hemsidan, men försäljaren i butiken övertalade mig att köpa en annan. Han var väldigt jobbig och ett tag ville jag bara gå därifrån, men då hade jag åkt in till stan förgäves. Och jag behöver verkligen en ny dator. Så jag köpte den han rekommenderade, naturligtvis ett par tusen dyrare än den jag hade kikat på. Köpte även en ny skrivare, en fotoskrivare. Vi hade en superbra skrivare som skrev ut den finaste fotona. Men scannern gick sönder och min man använder den hela tiden i sitt arbete så han köpte en ny och gav den gamla till dottern när hon startade företag. Och den nya är bra på att skriva ut vanliga dokument, men urusel på att skriva ut foton. Så nu har jag köpt mig en egen skrivare. Håll tummarna att det blir bra utskrifter på fotona!!!

Ett svar till ”Snö och sol!”

  1. bpz3 profilbild

    Teknikens under, eller hur? Själv köpte jag en ny dator för tre år sedan och den känns trög redan nu. Annars var det med föregångaren som höll i sju år innan den gav upp. Och otekniskt som man (läs jag) är så följde jag också försäljarens råd. Har det inte ångrat än måste jag säga.

    Min scanner oh färgskrivare har jag inte använt på år och dag. Så de är nog döda båda två;-) Men min laserskrivare som har minst tio år på nacken lever än, och håller ”måttet”;-)

    Hoppas att dina nya kompisar håller måttet. Döp dem till nåt, då brukar de beter sig bättre;-)

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.