Bloggträff

Vi har träffats några gånger nu, jag, Anni och Annette. De flesta gånger har vi träffats i Stockholm och fikat, men Anni har varit med mig och plockat svamp. Jag har varit hos Annette på besök. Både Annette o ch jag har varit hos Anni. Denna gång kom de båda ner till mig och vi gjorde en liten rundtur i Sörmland. 
 
Vi hade planerat att åka till Mångfaldens Hus och äta lunch men att först ta ett litet stopp vid Södertuna Slott och vandra runt i parken. Jag jobbade där 1987 – 2000. Besöker det lite då och då, har jobbat extra där någon gång när de har behövt hjälp med någon dryckesaktivitet. Så Södertuna ligger mig varmt om hjärtat samtidigt som det inte är så speciellt, det är ju som hemma. 
 
Anni och Annnette blev väldigt förtjusta och promanaden blev längre och längre. Vi gick både nere vid sjön och uppe i slottsparken. Och sen träffade jag en gammal jobbarkompis och frågade om vi kunde ta en tur i slottet och det var inga gäster då så vi kunde vandra runt överallt. 
 
Det slutade med att vi stannade och åt lunch där. Det var första dagen på deras slottscafé. 
 
Sedan åkte vi vidare till Mångfaldens Hus i Turinge. 
 
Där har de all typ av inredning till försäljning i ett av husen. Ett hus med restaurang, försäljning av téer, kryddor, burkar mm, och ett hus med handelsträdgård. 
 
Vi hade tänkt ta en fixa på Taxinge Slott också men tiden rusade iväg så det får vi göra nästa gång. 
 
 
 
 
 

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.