Ett årligt besök hos våra vänner på Blidö hör till. Förra året kom vi inte iväg eftersom sonen var sjuk, men förra helgen var vi där. 

Min man och Lase spelade golf på fredagen. Då gick Kajsa och jag runt i Norrtälje. Jag gillar inte att shoppa. Tycker bara det är jobbigt att gå i affärer och ännu mer jobbigt att prova kläder. Men av någon konstig anledning hittar jag alltid några kläder i just Norrtälje. Köpte ett par shorts och ett par ljusgula långbyxor. Dessutom en magväska i skinn. Jag har en sportig modell som jag har när jag springer och går promenader men har letat efter en snyggare, som man kan ha till en sommarklänning. Nu hittade jag äntligen det. 

Vi hann även med ett mysigt fik med flera smårum och många detaljer, samt ett annat ställe vi åt lunch på. 
 
Besökte en gammal bokhandel. 
 
Promenad längs ån. 
 
Har varit i Norrtälje flera gånger men har inte tänkt på denna dam förut. 
 
Som ni ser heter hon Mathilda Sofia och var först med att sätta in pengar i banken. Extra roligt att det var en piga som var bankens första kund och inte någon rik köpman. 
 
Äntligen ute på Blidö och våra vänners fantastiska veranda där man kan sitta och äta och titta ut över ängar och hav. 
 
Deras badplats och det blev ettpar dopp i havet. Lite kallt när man gick i men helt ok sen när man hade doppat sig. 
 
En liten skön paus under en långpromenad. 
 
Under promenaden passerade vi hembygdsgården där det var konstutställning. Visst är han lite cool?! 
 
Och här är hans damer! 
 
Detta inlägg skriver jag från Montenegro. Kom hit i torsdags.Sitter just nu på vår altan och har after beach och dricker iskallt vitt vin i värmeböljan.. Så i nästa inlägg får ni se hur vi har det här! 
 
 

 

 

2 svar till ”Det årliga besöket på Blidö”

  1. BP profilbild

    Hahaha! Du sitter på ett hotell i Montenegro och skriver om Norrtälje och Blidö. Det lär du nog vara helt och hållet ensam om;-)
    Antar också att det inte funkar med tv och Sverigematchen i Montenegro. Hur är det med radio och mobilen då? Jag ska heller inte gå upp "mitt i natten". Kollar highlights istället.

    Gilla

  2. Hannas krypin profilbild

    Jag gillar inte att shoppa i butiker, tycker det är lättare online. Kul när man ändå hittar lite. Ser väldigt trevligt ut i Norrtälje. Har aldrig varit där.

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.