Montenegro

Nu är ett nytt land avbockat på listan. Flög till Montenegro i torsdags. Har aldrig varit här förut. 2012 eller 2013 var vi i Kroatien vilket vi gillade väldigt mycket. Vackert och väldigt god mat. 
Jag hade lagt fram det mesta jag skulle ha med mig men inte packat ner. I onsdags när vi skulle packa och åka till ett hotell vid Arlanda vaknade jag med sån migrän så jag spydde. Låg på badrumsgolvet ett tag innan jag lyckades ta mig tillbaka till sängen. Ingen bra start på semestern. Mådde dåligt hela dagen men vi tog oss till hotellet och jag som normalt har väldigt svårt att sova sov riktigt bra tills klockan ringde 03.30. 
 
Landade redan halv tio på förmiddagen. Sen tog det lite tid att få hyrbilen och komma ut ur stan. 
 
Efter lunch och incheckning gick vi ner till havet och badade. Det var 34 grader i skuggan och 28 i havet så man behövde svalka sig rejält. Satte oss på en restaurang och svalkade oss med lite kalla drycker också och spelade backgammon i skuggan. 
 
På kvällen efter middagen tog vi en promenad till gamla stan. Då var det riktigt skönt ute, bara 28-29 grader. 
 
 
Fanns en strand även här. 
 
 
 
 

Ett svar till ”Montenegro”

  1. Paula profilbild

    Vilken mardrömsstart på semestern! Det ser fint ut, själv skulle jag inte fixa värmen! Just de gamla stadsdelarna är så himla mysiga och pittoreska. Tur ni kunde svalka er i havet. Jag var i Dubrovnik med min mamma för typ hundra år sen, jättemysigt men minns att det inte var sandstränder utan stenig strand. Ha en skön semester

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.