Nu har vintern kommit tillbaka och det med besked. Har varit ute och skottat tre gånger idag, tung och blöt snö. När jag gick förbi dotterns hus tänkte jag överraska dem och skotta där också. Men deras garageuppfart blev lite för mycket så jag rullade en stor snöboll istället och ställde den på gräsmattan. Gjorde två stora bollar till och fixade till en snögubbe som väntade på dem när de kom hem. Då slapp jag skotta så mycket.

Nu sitter jag och kollar skidåkningen från Canmore. Sommaren 2016 när vi var på bröllop i Kanada var vi bland annat i Canmore. Varje gång skidåkarna presenteras syns dessa berg i bakgrunden.

De kallas för Three Sisters.

Ytterligare en bild från Canmore.
Och en bild från själva lilla staden.

Har lärt mig skriva inlägg på wordpress men har inte fått till själva sidan som jag vill ha den. Lägga upp kategorier, arkiv mm. Men det kommer väl så småningom.

Ett svar till ”Vinter igen”

  1. bpz3 profilbild

    Stort GRATTIS till dig som äntligen lämnat eländiga blogg.se:-)

    Själv har jag aldrig kommit överens med WP, då min IQ inte räcker till där. Är så nöjd me min blogspot/blogger.

    Kul att du varit på plats i Canmore, där ju Linn Svahn vann idag! Äntligen någon framgång på skidor. För Skidskyttet är ju en katastrof den här vintern…

    Förstår inte att du måste skotta snö… Flyttade inte ni till en lägenhet? Säg bara inte att brf-arna måste skotta där…

    Gilla

Lämna en kommentar

Välkommen till min blogg!

Jag heter Mia och bloggar om allt mellan himmel o jord. En mix av livets fröjder helt enkelt. Mina intressen är foto, naturen, resor, skriva, vin, matlagning och bakning och självklart min familj. Har två vuxna barn och två barnbarn och min man förstås. Välkommen hit! Min gamla blogg finns på https://miasmix.blogg.se

Let’s connect

Blogg på WordPress.com.